Opi Auvo-hoito ryhmässä ja saa samalla hoitoa itse

Rentouttavan Auvo® -hoidon voit oppia myös omaan käyttöösi Auvo-ryhmässä. Auvo-ryhmässä opit tekemään hoidon ja saat samalla hoitoa ja hemmottelua myös itse.

Mielen Hetki järjestää Auvo-ryhmiä sekä iltaryhminä jaettuna 2-4 illalle sekä yhden päivän kestoisina. Molemmissa ryhmissä harjoitteluaikaa hoidon oppimiseen on varattu 6h. Lisäksi sinulla on verkkokurssi tukenasi hoidon harjoitteluun kotona.

Seuraava Auvo-ryhmä Jyväskylässä Mielen Hetken tiloissa Kauppakatu 28, la 12.10.2022 klo 10-17.

Ilmoittaudu mukaan

Ryhmään otetaan vain 3-6 ryhmäläistä, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi!

Auvo-hoito

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen syvärentouttava Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa tehokkaana stressin katkaisijana Auvo-kurssilla opit sen kotikäyttöversion nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Auvo-ryhmässä opit ja saat hoitoa myös itse

Lähiopetuksessa hoito harjoitellaan huolellisesti pala palalta ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Auvo -ryhmässä pääset itse oppimaan hoidon ja harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, mutta saat jokaisella kokoontumiskerralla hoitoa myös itse.

Kenelle Auvo-hoito sopii?

Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisella alueella. Auvo sopii erityisen hyvin lasten rauhoittamiseen ja nukuttamiseen, perheenjäsenten ja muiden läheisten stressioireiden helpottamiseen ja keskittymisen tukemiseen. Auvoa voivat hyödyntää myös esim. lastenhoitajat, omaishoitajat tai erityisryhmien kanssa työskentelevät, mutta hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty.