Auvo – hyvää oloa ja rentoutusta koko perheelle

Rentouttavan Auvo -kotihoidon on pääsee oppimaan nyt myös lähiopetuksessa. Viime kevään Jyväskylän pilottikurssin jälkeen Auvo-kurssit starttaavat nyt kuudella paikkakunnalla ja Jyväskylä on jälleen yksi niistä!

Kevään 2022 Auvo-kurssi Jyväskylässä Mielen Hetken tiloissa Kauppakatu 28
tiistaisin 12.4., 26.4., 10.5. ja 24.5. klo 17.00 – 18.30 

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Ryhmään otetaan vain 3-6 ryhmäläistä, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi!

Auvo-hoidon kurssit pienryhmässä 4 x 1,5h

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen syvärentouttava Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa tehokkaana stressin katkaisijana Auvo-kurssilla opit sen kotikäyttöversion nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Auvo-kurssilla opit ja saat hoitoa myös itse

Lähiopetuksessa hoito harjoitellaan huolellisesti pala palalta ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Auvo -ryhmässä pääset itse oppimaan hoidon ja harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, mutta saat jokaisella kokoontumiskerralla hoitoa myös itse.

Kenelle Auvo-hoito sopii?

Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisella alueella. Auvo sopii erityisen hyvin lasten rauhoittamiseen ja nukuttamiseen, perheenjäsenten ja muiden läheisten stressioireiden helpottamiseen ja keskittymisen tukemiseen. Auvoa voivat hyödyntää myös esim. lastenhoitajat, omaishoitajat tai erityisryhmien kanssa työskentelevät, mutta hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty.

Kurssin hinta

Kurssin hinta 159€ 
Nopean varaajan etu 20€, kun ilmoittaudut mukaan 4.4. mennessä.

Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä valtakunnallisilla Brain Relief -sivuilla! 

lmoittaudu mukaan täältä

Ryhmään otetaan vain 3-6 ryhmäläistä, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi!