Yksilöllisestä Hyvinvointivalmennuksesta muutosta elämään


Haluatko muutosta elämääsi? Voisitko oppia huolehtimaan ja stressaamaan vähemmän ja elämään enemmän tässä hetkessä? Kyllä voit, sillä minäkin opin, vaikka stressaaminen ja huolehtiminen tulee minulle sukurasitteena äidinmaidosta.

Hyvinvointivalmennus sinun tarpeittesi mukaan

Hyvinvointivalmennuksessa lähdemme liikkeelle Sinun tilanteestasi ja mietimme yhdessä, kuinka Mindfulness-ajattelu voisi palvella juuri Sinua omassa elämässäsi. Hyvinvointivalmennus voi sisältää sekä Mindfulness- ja Metsäkylpy-ohjausta että Brain Relief -hoitoja, mutta myös muita harjoituksia ja keskustelua ja tietoa pitkäkestoisesta stressistä ja sen taustalla olevista mekanismeista ja siitä kuinka Mindfulness-ajattelulla voimme pysähtyä huomaamaan nämä mekanismit ja oivaltamaan, kuinka voimme itse niihin vaikuttaa. Mindfulness-ajattelusta voit lukea lisää täältä.

Hyvinvointivalmennuksessa hyödynnän Mindfulness- ja Metsäkylpy-ohjaajakoulutuksesta sekä Brain Relief -hoitajakoulutuksesta saamaani tiedon lisäksi myös sitä matkan varrella kertynyttä tietoa, joka perustuu omaan kokemukseeni ja kaikkeen siihen mitä olen aiemmin opiskellut ja itse lukenut mm. psyykkisestä hyvinvoinnista, pitkäkestoisesta stressistä, hengitystekniikoista, ravinnosta ja aivojen hyvinvoinnista.

Hyvinvointivalmennuksen aloitamme aina 90 min. kartoituskerralla, jonka jälkeen voit valita jatkatko yksittäisillä valmennuskäynneillä vai kolmen tai viiden kerran hyvinvointipaketilla.

Aloita muutos nyt ja varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen!