Lempeän läsnäolon illat ja hetket

Lempeän läsnäolon illat ja hetket ovat sinulle, joka kaipaat lempeyttä ja armollisuutta omaan elämääsi. Teemallisissa illoissa pysähdytään oman itsensä kuuntelun äärelle keskustellen ja tehden erilaisia teemaan liittyviä lempeitä pysähtymis- ja läsnäoloharjoitteita. Lempeän läsnäolon Teams-hetkissä pääset pysähtymään lempeän läsnäoloharjoitteen äärelle mukavasti omalta kotisohvaltasi. 

Lempeän läsnäolon hetket Teamsissä 

Lempeän läsnäolon hetkissä Teamsin välityksellä ohjaan sinulle lempeän läsnaoloharjoitteen, jossa keskitytään lempeyteen ja armollisuuteen itseä kohtaan. Ohjauksissa on vaihdellen mukana myös muita teemoja kuten hyväksyvä läsnäolo, kiitollisuus ja hyvän näkeminen, itsemyötätunto, irti päästäminen, keho-mieliyhteys jne. Olet sydämellisesti tervetullut kanssani hengähtämään hetkeksi lempeyden ja armollisuuden äärelle 💛
 
Lempeän lasnäolon hetket ovat tällä hetkellä tauolla.
 
Ilmoittaudu mukaan verkkosivujeni ajanvarauksen kautta https://vello.fi/mielenhetki/.
 
Hinta 13€/kerta
 
 

Lempeän läsnäolon illat 

Lempeän läsnäolon iltoja on yhteensä viisi ja niiden kantavana teemana ovat lempeä läsnäolo ja  itsemyötätunto. Jokaisella kerralla on myös oma teemansa, johon sillä kerralla pureudutaan hieman syvemmin harjoitteissa ja keskustellen. 

Iltojen teemat:
Hyväksyvä läsnäolo – lempeyden lähtökohta
Kiitollisuus ja hyvän näkeminen 
Lempeys ja itsemyötätunto
Irti päästäminen ja omat rajat
Lempeä luontoyhteys  (luonnossa)

Iltojen pääpaino on teeman mukaisissa pysähtymis- ja läsnäoloharjoitteissa, mutta aikaa on varattu myös teemasta nousevalle keskustelulla ja kokemusten jakamiselle. Illan aloitamme ja lopetamme lyhyellä lempeällä pysähtymisharjoituksella ja joka kerta teemme myös pidemmän lempeän läsnäolon harjoitteen. Saat jokaiselta kerralta mukaasi myös konkreettisia harjoitteita, joita voit halutessasi käyttää omassa arjessasi.
Illat pidetään max. 5 hengen pienryhminä.

HUOM! Uusi aikataulu tulossa.

Hinta:
29€/kerta tai
125€ kaikki ensimmäisellä kerralla maksettuna (yksittäin ostettuna 150€) 
Hinta sisältää kahden tunnin tapaamisen harjoitteineen, pientä purtavaa ja materiaalin vapaaehtoisiin harjoitteisiin, joita voit käyttää omassa arjessasi. 

Paikka:
Mielen Hetken tunnelmalliset tilat kaupungin kattojen yllä Kauppakatu 28, 5.krs.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan ajanvarausjärjestelmäni kautta https://vello.fi/mielenhetki/
HUOM! Muistathan ilmoittautua jokaiselle kerralle erikseen. Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset myös pirjo@mielenhetki.fi tai 050-4137080.