Mindfulness työhyvinvoinnissa

Tarjoan työyhteisöille ja muille ryhmille eri pituisia Mindfulness-ohjauksia sekä valmennuksellista 1-6 kerran Mindfulness-ohjausta toivomillanne teemoilla.

Mindfulness-taitojen avulla sinulla ja työyhteisölläsi on mahdollisuus saada uusia näkökulmia ja toimintamalleja työyhteisönne toimintaan ja sen hyvinvointiin sekä kasvattaa ymmärrystä, myötätuntoa ja ystävällisyyttä itseä, työyhteisöä ja asiakkaita kohtaan. Mindfulness tuo työelämään mm. luovuutta, rentoutta ja parempia vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteisempää keskittymiskykyä. Mindfulness myös mahdollistaa rutinoituneiden itseä ja työyhteisöä kuormittavien tapojen tunnistamisen ja antaa perspektiiviä niiden muuttamiseen sekä parantaa työntekijöiden stressin tunnistamista ja siitä palautumisen.

Mindfulness-ohjaus 90 min

Mindfulness-ohjaus 90 min. sisältää lyhyen alustuksen Mindfulness-harjoittelunm hyödyistä, 1-2 Mindfulness-harjoitusta sekä loppukeskustelun harjoitteiden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Lisäksi saatte mukaanne muutamia vinkkejä Mindfulnessin käyttöön omassa arjessanne.

Hinta alkaen 20€/hlö + alv.24%

Valmennuksellinen Mindfulness-ohjaus 2h

Mindfulness sisältää lyhyen alustuksen Mindfulnessista ja valitusta teemasta, pidemmän n. 30 -45 min. mittaisen Mindfulness-harjoitteen sekä lyhyempiä Mindfulness-harjoitteita sekä keskustelua teeman ja harjoitusten herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Saatte tapaamisesta myös nauhoitteen pidemmästä Mindfulness-harjoitteesta sekä kirjalliset ohjeet lyhyempien harjoitteiden soveltamisesta arjessa tapaamiskertojen välillä.

Hinta alk. 30€/hlö/kerta + alv. 24%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous pirjo@mielenhetki.fi tai 050-4137080