Brain Relief® -hoito katkaisee elimistösi stressitilaa

Tuntuuko sinusta, että elimistösi käy ylikierroksilla? Onko sinun vaikea rauhoittua ja rentoutua? Kärsitkö univaikeuksista, päänsärystä, huimauksesta tai sydämen tykytyksistä, vatsa- tai selkäoireista, pahoinvoinnista tai flunssakierteestä? Muun muassa nämä merkit voivat kertoa kroonisesta stressitilasta kehossasi.

Nykyajan työ- ja perhe-elämän hektisyyden johdosta yhä useammilla meistä stressi on jatkuvaa, jonka seurauksena elimistön ns. ”taistele ja pakene” järjestelmä, joka aktivoi meidät toimimaan vaaratilanteissa, jää päälle. Tällöin elimistö on jatkuvassa ylivireystilassa ja rentoutuminen ja palautuminen on vaikeaa. Petollista tässä on se, että olemme niin tottuneita siihen, että emme välttämättä huomaa hälytysmerkkejä ajoissa, ennen kuin krooninen stressitila johtaa uupumukseen tai sairastuttaa meidät fyysisesti.

Brain Relief®️ -hoidosta apua stressin katkaisuun

Suomessa kehitetty tarkkaan harkittuun täsmäkosketukseen perustuva Brain Relief®️ -hoito on erittäin hyväksi koettu menetelmä elimistön stressitilan katkaisemiseen. Hoidossa rauhoitetaan erilaisin painalluksin ja sivelyin yliaktivoituneen sympaattisen hermoston toimintaa ja aktivoidaan parasympaattista hermostoa, joka säätelee ihmisen kehon rauhallisuutta ja rentoutta. Tämä tehdään aktivoimalla kosketuksen avulla kehon hyvinvoinnin hormoneja oksitosiinia ja endorfiiniä ja samanaikaisesti kehon ylivireyttä ylläpitävän stressihormonin kortisolin määrä vähenee. Hoidon aikana hoidettava rentoutuu silmin nähden. Moni hoidettava saattaa myös nukahtaa hoidon aikana. Eräs asiakkaani itki hoidon jälkeen siksi, että hän ei ollut tajunnut, että voi olla niin hyvä ja rentoutunut olo. Eikä hän hoitoon tullessaan edes kokenut olevansa erityisen stressaantunut.

”Brain Relief® -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.
Uusi Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Brain Relief ei ole energiahoitomenetelmä vaan se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.”
Lähde: brainrelief.fi

Brain Relief -hoitoon voit tulla myös hemmoteltavaksi

Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä vaivoja, voit Brain Relief -hoitoon vain myös vain hemmottelemaan itseäsi, kokeilemaan, miltä tuntuu oikeasti rentoutua. Hoito kestää n. tunnin ja se tehdään rauhallisen musiikin tahdissa. Alkuhaastatteluineen ja ”heräämisineen” hoitoon on kuitenkin hyvä varata aikaa 80-90 minuuttia. Hoidossa käyn läpi pään ja kasvojen, hartioiden ja niskojen seudun, kädet ja jalat erilaisin lempein painalluksin, sivelyin sekä hankaavin ja hierovin liikkein. Hoito tehdään ilman rasvoja kevyen vaatetuksen läpi. Hoidon aikana emme keskustele, vaan sinä saat maata koko hoidon ajan selälläsi hoitopöydällä lämpimän viltin alla ja rentoutua. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen, mutta yksilöllisesti kehossa saattaa tapahtua myös muita positiivisia vaikutuksia, kun kehon stressireaktio saadaan katkaistua.

”Hoidon rentoutusvaikutuksen aiheuttama stressitilan katkeaminen VOI johtaa yksilöllisiin hyötyihin. Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa BrainRelief -hoidosta helpotusta myös mm. ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin, sekä monenlaisiin kiputiloihin ja nukahtamis- ja univaikeuksiin. Brain Relief ei siis itsessään tähtää näiden vaivojen hoitamiseen vaan syvärentoutukseen.”
Lähde: brainrelief.fi

Varaa oma Brain Relief -syvärentoutushoitosi tai osta lahjakortti

HUOM! Yritystoimintani on loppunut toistaiseksi. Ajankohtaisen tiedon Keski-Suomen Brain Relief ja Auvo-hoitajista sekä lahjakorttikaupan löydät osoitteesta www.brainrelief.fi 

—-

Hoito sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoon ei saa tulla kipeänä. 

Hoito tehdään rennon vaatetuksen läpi. Pukeudu sinulle mukaviin ohuisiin vaatteisiin, käsivarret on hyvä saada paljaaksi kyynärpäähän saakka, mutta jalassa saa olla rennot pitkät housut ja puhtaat ohuet sukat. Mahdollisimman puhtaat hiukset (myös muotoilutuotteista) helpottavat hoidon tekemistä. Korut voi jättää kotiin tai ottaa pois hoidon ajaksi.

“Voin lämpimästi suositella Pirjon lempeää kosketusta Brain Relief -syvärentoutushoidossa. Kiire ja stressi jäivät hoitopöydälle. Kannattaa hakea rentoutusta arkeen tai vaikka loman alkajaisiksi.” -Kati Solja

“Itsellä oli hoidon jälkeen todella rauhoittunut, rentoutunut ja myös ”maadoittunut” olo. Pirjolla oli hoitajana pehmeät ja rauhalliset otteet, hoitohuoneessa vallitsi muutenkin rauhoittava energia. Varasin heti uuden ajan rentoutumis- ja hemmotteluhetkelle” -Silja Rehunen

“Todella miellyttävä kokemus, ja itselle myös virkistävä! Vaikka päässä pyöri ajatuksia moneen eri suuntaan koko hoidon ajan, niin lempeä kosketus ja musiikki saivat aikaan välillä mielen “sammahtamisen”. Varsinkin päälaen hieronta sai koko kropan jännitykset varisemaan! Hoitohuone rauhallinen ja kotoisa, ja Pirjolla lempeät ja varmat/kokeneet otteet. Suosittelen!” -Laura Rantala