Lempeää läsnäoloa syksyisen luonnon keskellä päiväretriitti 2.10. klo 11.30 – 18.30

Tule pysähtymään kanssani lempeään läsnäoloon ruskaisen luonnon keskellä!

Palaudu ja voimaannu syksyn väreistä, ohjauksista ja savusaunan ja paljun lämmöstä.

Lempeää läsnäoloa syksyisen luonnon keskellä retriitissä ohjaan sinulle pysähtymisharjoituksia oman itsesi ja luonnon kauneuden ja voiman sekä kiitollisuuden ja rakkauden äärelle. Saat levätä ja päästää irti arjen kiireistä ja velvoitteista ja nauttia ruskaisen luonnon väreistä, Pysähtymisestä oman itsesi äärelle Metsäkylpy- ja Mindfulness-harjoitteiden kautta sekä savusaunan ja paljun lempeästä lämmöstä.

Päivä alkaa klo 11.30 Toppalan lomamökkien (Toppalantie 120) kodalta ja päättyy klo 18.30 samaan paikkaan.

Päivä sisältää:
-kaksi pidempää luontomeditaatiota/Metsäkylpyohjausta
-lyhyempiä Mindfulness-harjoitteita järven rannassa ja kodalla
-Hakamaan lammastilan maittavan keittolounaan
-nokipannukahvit, yrttiteetä ja nuotiomakkarat
-savusaunan ja paljun (toki voit pulahtaa myös viereiseen järveen)
-ohjatun paljurentoutuksen

Hinta poikkeuksellisesti vain 95€, sisältäen ohjelman, tarjoilut, savusaunan ja paljun.

Ilmoittautumiset viimeistään 25.9. mennessä pirjo@mielenhetki.fi. 

Mukaan mahtuu max. 10 osallistujaa ja kolme ensiksi ilmoittautunutta saa ilmaisen 25min. Brain Relief -hetken valitsemanaan ajankohtana Mielen Hetken tiloissa Kauppakatu 28.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 30€ varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen ja sitä ei palauteta, mikäli osallistuja peruu tulonsa. 25.9. jälkeen perutut retriitit laskutetaan kokonaan. Paikan voi halutessaan siirtää toiselle.

Pidätän oikeuden muutoksiin retriitin ohjelmassa ja ajankohdassa, mikäli minimiosallistujamäärä (6 hlö) ei täyty. Mikäli retriitti siirtyy tai peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut varaus- ja retriittimaksut palautetaan täysimääräisenä.

Retriitille osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten huomioithan, että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus, jos koet tarvitsevasi vakuutusta metsässä liikkumiseen.