Metsäkylpy alkeet  – oman hyvinvoinnin  tukemiseen tai työkaluksi työhösi

Metsäkylpy alkeet on tarkoitettu sinulle, joka haluat vahvistaa omaa luontoyhteyttäsi, oppia hyödyntämään Metsäkylpy-menetelmää osana omaa hyvinvointiasi ja/tai hyödyntämään sitä omassa työssäsi. Kurssi soveltuu esim. sote- ja kasvatusalalla toimiville sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää Metsäkylpy-menetelmää työssään.

Metsäkylpy alkeet kurssipäivien aikana tutustumme Metsäkylpy-harjoitteisiin, Metsäkylpy-menetelmään ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Metsäkylpy-menetelmä auttaa mm. rauhoittumisessa, palautumisessa ja stressin katkaisussa sekä parantaa keskittymiskykyä. Metsäkylpy alkeet ei anna pätevyyttä toimia rekisteröitynä Metsäkylpyohjaajana®, mutta toimii väylänä myös Metsäkylpyohjaajan opintoihin. Mikäli lähdet opiskelemaan Metsäkylpyohjaajaksi vuoden sisällä Metsäkylpy alkeet jälkeen, saat Metsäkylpyohjaajien kouluttaja Jaana Hakaanpää/Juurtumista itseeni hyvittää sinulle puolet Metsäkylpy alkeet kurssin hinnasta.

Kaipasin luontoa, metsän tuomaa rauhaa, olla vain, hengittää ja hiljentyä pienessä ryhmässä. Pirjo oli valmistellut monipuoliset päivät ammattitaidolla, asiakkaita kunnioittaen ja kuunnellen. Haluan jakaa tätä elämän eliksiiriä opetustyössäni oman hyvinvointini lisäksi. -Eija

Metsäkylpy alkeet kurssi sisältää:

  • Kaksi kurssipäivää, tee/kahvi ja pientä purtavaa
  • Tutustuminen Metsäkylpy-menetelmään
  • Metsäkylpy-ohjauksiin osallistuminen
  • Oman Metsäkylpy-menetelmän harjoittelua ja sanoitusta
  • Tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista
  • Tutustuminen Mindfulnessiin osana Metsäkylpyä
  • Materiaalit kurssipäivistä
  • Todistuksen Metsäkylpy alkeiden suorittamisesta

Metsäkylpy alkeet kurssi Jyväskylässä:

Ei tulevia Metsäkylpy alkeet kursseja
Jyväskylän ympäristön metsät
Kurssi toteutetaan 2 – 5 hengen pienryhmänä.
(Mikäli kurssipäivät eivät sovi sinulle, mutta olisit kiinnostunut osallistumaan Metsäkylpy alkeet kurssille, otathan yhteyttä pirjo@mielenhetki.fi tai 050-4137080)

Kurssihinta:

Kurssin hinta 340€ (sis. alv. 24%)

Hinta sisältää koulutuksen materiaalit, kaikki koulutukseen liittyvät harjoitteet/ tehtävät, yrttiteen sekä todistuksen kurssin suorittamisesta. Huom!  Mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, ota yhteys kouluttajaan. 

Ilmoittautuminen:

Sitovat lmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua pirjo@mielenhetki.fi tai 050-4137080. Paikan kurssille varaat maksamalla varausmaksun 40€ (sis. alv. 24%). 

Varausmaksua ei palauteta, mikäli estyt osallistumasta kurssille. Osallistuminen voidaan perustelluista syistä siirtää toiselle Metsäkylpy alkeet -kurssille. Kurssimaksun loppuosa (300€) laskutetaan yhdessä tai kahdessa erässä, niin että vähintään ensimmäinen erä on maksettuna ennen kurssin alkamista.

Pidätän oikeuden aloituspäivän ja kurssipaikan muuttamiseen tai koulutuksen perumiseen vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mikäli kurssi peruuntuu tai siirtyy järjestäjän toimesta, palautetaan maksettu maksu täysimääräisenä takaisin, mikäli uusi ajankohta tai paikka ei sovi sinulle.

Kaipasin uutta rentoutus/pysähtymiskeinoa ja huomatessani Metsäkylpy alkeet lähdin uteliaana mukaan. Aloin opetella asiaa niin teorian kuin käytännön kautta pienessä ja ihanassa ryhmässä. Oman hyvinvointini lisäksi haluan jakaa asiaa myös työssäni ja jatkan ohjaaja-koulutukseen. -Kirsi