Metsäkylpy on turvallinen tapa tukea työyhteisön hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta.

Turvallisuutenne on minulle tärkeää ja Metsäkylpyohjelman järjestän aina turvallisesti sen hetkisen Covid-19 tilanteen teidän omat toiveenne huomioiden. Toiminta tapahtuu ulkona metsässä, jossa turvavälien pitäminen on helppoa. Ryhmäkoon voitte määritellä itse 2-12(13) hengen väliltä. Mikäli teitä on enemmän tai haluatte pitää ryhmän pienempänä, porukka voidaan jakaa kahteen tai useampaan peräkkäiseen ryhmään. Hinta määräytyy ryhmäkoon, ryhmien lukumäärän ja mahdollisten muiden toiveidenne mukaan. Isommalle porukalle Metsäkylpyohjaus on mahdollista toteuttaa myös Metsäkylpyohjaajiemme yhteistyöverkoston avulla useampana samanaikaisena pienryhmänä

Metsäkylpy on ohjattu luontokokemus, jossa keskitytään kehon ja mielen palautumiseen ja voimaantumiseen luonnon keskellä. Metsäkylvyssä metsän rauhoittavaa ja kehon stressijärjestelmää tasapainottavaa vaikutusta tehostetaan erilaisin aisti- ja tietoisen läsnäolon harjoitteiden avulla vahvistaen näin samalla kehon omaa luontaista vastustuskykyä. Harjoitteet toteutetaan ohjaajan ohjeiden mukaan hiljaisuudessa pysähtyen kuuntelemaan omaa kehoa ja aistimaan ympäröivää luontoa. Metsäkylpy lisää tutkitusti keskittymiskykyä, luovuutta, palautumista ja myönteisen energisyyden kokemuksia.

Metsäkylpyohjausta voidaan toteuttaa ympäri vuoden. Metsä tarjoaa eri vuodenaikoina ja sääolosuhteissa aina erilaisen mutta kiehtovan ympäristön rauhoittumiselle myös talven pimeimpään aikaan. Pakkasraja Metsäkylvylle on -10 astetta ja kovan pakkasen tai rankkasateen/ukkoskuuron sattuessa kohdalle Metsäkylpy-ohjelma voidaan siirtää myös sisätiloihin.

Metsäkylpyohjaus tyhy- tai virkistyspäivään

Metsäkylpyohjaus sopii erinomaisesti työyhteisön tyhy- tai virkistyspäivään. Metsäkylpyohjaus alkaen 1,5h sisältää ohjeistuksen ja siirtymisen metsään, n. 1h mittaisen Metsäkylpyohjauksen sekä loppukeskustelun Metsäkylvyn aikana heränneistä ajatuksista ja kokemuksista. Peräkkäisten ryhmien kohdalla aikataulua on halutessanne mahdollista myös tiivistää yhteisellä ohjeistuksella ja loppukeskustelulla. Jokaisen Metsäkylvyn ohjaan aina ammattitaidolla kyseisen ryhmän aiemmat luontokokemukset huomioiden. Metsäkylvystä saatte mukaanne aina myös muutamia vinkkejä menetelmän käyttöön omassa arjessanne.

Metsäkylpyohjaus voidaan toteuttaa missä tahansa haluamassanne metsässä (toki metsänomistajan luvalla) tai esim. yhteistyökumppaneitteni Juhlatalo Juurikkasaaren, Jääskelän tilan, Toppalan mökkien tai Lemettilän tilan läheisyydessä, jolloin voitte halutessanne ottaa Metsäkylvyn yhteyteen heiltä myös muita palveluja, kuten ruokailun tai saunan. Metsäkylpyohjauksen yhteyteen voidaan räätälöidä toiveittenne mukaan myös luento- tai tietoiskuosuus esim. Metsän terveysvaikutuksista tai Metsäkylvystä osana arjen stressinhallintaa.

Metsäkylpyohjaus 1,5h alkaen:
alle 5 hengen ryhmä 250€
6 – 9 hengen ryhmä 300€
10 -12 hengen ryhmä 350€
Metsäkylpyohjaus pimeässä max. 5hengen ryhmä 300€ (otsalamput Metsäkylvyn ajaksi sisältyvät hintaan)
2. ja useampi ryhmä samalle seurueelle peräkkäin samassa maastossa -25% 1. ryhmän hinnasta

Pyydä tarjous työyhteisöllesi pirjo@mielenhetki.fi tai 050-4137080